Laatu ajaa aina edelle

LUOTA VIESTINTÄSI HYVIIN KÄSIIN

Viestintätoimisto Vetter Communications tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin.

Työkielemme ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, espanja, ranska ja italia. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua.

Toimiva tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta ja näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa. Mikään tuote tai palvelu ei menesty ilman, että siitä kerrotaan maailmalle.

Näemme viestinnän luonnollisena osana asiakkaidemme liiketoimintaa. Tärkein tehtävämme on tehdä yrityksesi kaikesta tekstisisällöstä tehokasta, virheetöntä ja sujuvaa. Osallistumme tarvittaessa monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidemme kotimaisissa ja kansainvälisissä toiminnoissa. Olemme tamperelainen viestintätoimisto, ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Meillä on myös paljon kansainvälisiä asiakkaita.

Tarjoamme aikaa ja kustannuksia säästävää synergiaa, kun kaikki tarvittavat viestintäpalvelut ovat saatavissa yhdeltä luukulta. Resursseja säästyy, kun substanssiosaaminen ja liiketoimintaymmärrys saadaan keskitettyä myös viestinnän saralla, eikä useampia viestintätoimijoita enää tarvitse briiffata samoista asioista. Koko brändin rakentaminen tapahtuu viestinnän keinoin ja toimivin sisältökokonaisuus on aina yhdenmukainen kaikilla kanavilla. Meille tekstit eivät ole pelkästään irrallisia lauseita, vaan ne ovat olennainen osa asiakkaidemme myyntiprosesseja.

On tärkeää voida luottaa siihen, että yrityksesi viestintätarpeet ovat hyvissä käsissä, viestinnän ammattilaisen vastuulla. Silloin voit itse keskittyä olennaisimpaan: yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin sekä omaan osaamiseesi – ydinliiketoimintaasi. Hyvä viestintätoimisto auttaa sinua onnistumaan.

YRITYS­VIESTINTÄ

Laadimme puolestasi asiakastarinat ja referenssit, uutiset, asiantuntija-artikkelit, markkinointimateriaalit, työnantajabrändiin liittyvät sisällöt, yritysblogit, oppaat, kutsut, sähköpostikampanjat tai nettisivujen tekstit – mitä tahansa tarvitsetkaan yrityksesi viestintään!

Voimme toimia joko kokonaisvaltaisena viestintäkumppanina yrityksen kaikkien viestintäsisältöjen rakentamisessa tai projektiluontoisena apuna suorittamassa viestinnän kiireellisimmät työt puolestasi.

Hyvä sisältö huomataan aina ja meille on kunnia-asia saada tuottaa sellaista puolestasi!

Lisäksi autamme jo olemassa olevien tekstien viilauksessa – hoidamme oikoluvun ja kielenhuoltotyöt, jotta teksti on tyyliltään ja kieliasultaan aina sujuvaa ja säteilevää. Jos haluat itse kirjoittaa raakaversion tekstistäsi vaikkapa vain ranskalaisin viivoin, stilisoimme sen puolestasi valmiiksi!

Huolehdimme siitä, että tekstit ovat kieliopillisesti oikein ja että ne palvelevat tarkoitustaan aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Kääntäminen on yleensä huomattavasti enemmän kuin ainoastaan sanojen muuntamista kielestä toiseen; kääntäminen vaatii vahvan kielitaidon lisäksi syvää ymmärrystä kohdeyleisöstä ja sen kulttuurista. Kerro meille, minkälaisen viestin haluat välittää uusille markkinoille, uusiin kulttuureihin ja eri kielille – me hoidamme loput. Kansainvälinen viestintätoimistomme valloittaa maailman kanssasi!

Oikeiden sosiaalisen median kanavien löytäminen ja niiden kohdennettu käyttö on tärkeää, kun halutaan asiakkaiden pääsevän vuorovaikutukseen liiketoimintasi kanssa. Autamme mielellämme, mikäli tarvitset käytännön apua sosiaalisen median käyttäjätilien perustamiseen, oikeiden kanavien kartoittamiseen sekä erilaisten kampanjoiden toteuttamiseen tai konkreettisen päivitys- ja sisällöntuotantotyön kanssa. Toimimme sujuvasti eri alustoilla ja vaikuttajakanavilla, kuten LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa.

Tarvitsetko tilaisuuteesi ammattitaitoisen puheenvuoron viestinnästä? Kutsu meidät vieraaksi – räätälöimme sopivan esityksen esimerkiksi johtokunnan, henkilöstön tai yhteistyökumppaneidesi seminaariin.

Kerromme inspiroivasti ja käytännönläheisesti viestinnän eri osa-alueista, kuten kriisiviestinnästä, toimituksellisen medianäkyvyyden saavuttamisesta tai kansainvälisen viestinnän osa-alueista. Suosittu teema asiantuntijapuheenvuoroissamme on myös yritysviestinnän aloittamisen askeleet ja prioriteetit, ja annamme näihin konkreettisia neuvoja. Puhujavierailuja on saatavilla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Liikkeenjohdon tarpeisiin kuuluvat monenlaiset viestintätilanteet kuten sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä, sidosryhmäviestintä, julkinen viestintä, mediaviestintä ja kriisiviestintä – kerro miten voimme auttaa sinua menestymään työssäsi paremmin! Neuvomme käytännönläheisesti ja juuri sinulle sopivalla tavalla. Hoidamme puolestasi liikkeenjohdon tekstisisällöt valmiiksi julkaistavaksi tai tuemme sinua niiden laatimisessa.

Sparraamme myös erilaisiin esiintymisiin ja valmistelemme tarvittaessa tulevia asiantuntijapuheenvuorojasi kanssasi.

Löydä kohdeyleisösi ja yrityksesi viestinnän oikea sävy – pääset helposti vuorovaikutukseen nykyisten ja tulevien asiakkaidesi kanssa. Toteutamme tarvittavan viestintä- ja markkinointistrategian ja autamme soveltamaan sitä käytäntöön!

MEDIA­TIEDOTUS

Mediatärppien saamiseksi ammattimaisesti laadittu lehdistötiedote, sen oikeat jakelukanavat sekä aiheen pitchaus toimittajille ovat avainasemassa.

Lehdistötiedotteen oikea kohdistaminen on ensiarvoisen tärkeää. Kauttamme varmistat aina, että oikeat tahot saavat tiedon asiasta oikeaan aikaan. Olemme saavuttaneet toimituksellista näkyvyyttä asiakkaillemme muun muassa seuraaviin medioihin: Kauppalehti, Helsingin SanomatTaloussanomat, Yle Uutiset, MTV UutisetPuoli SeitsemänTietoviikko, Talouselämä, Hufvudstadsbladet, Ylen Aamu, MTV:n Uutisaamu, Iltalehti, Tekniikka & Talous ja Tietoviikko.

Sähköpostijakelun lisäksi käytössämme on STT:n uutispalvelujakelu, jolla saadaan tiedote toimitettua suoraan toimitusjärjestelmiin. Tämän avulla tavoitetaan reaaliaikaisesti valtakunnan mediatahoja, kuten HS, Yle, Ilta-Sanomat, Iltalehti, MTV ja Kauppalehti. Tiedote julkaistaan lisäksi Kauppalehden tiedotesivulla sekä www.sttinfo.fi -sivustolla, jolla on kuukausittain noin 200000 lukijaa. Käytössämme on myös muita jakelukanavia, ja jokaisen lehdistötiedotustyön kohdalla räätälöimme sopivimman tavan saavuttaa toivottua medianäkyvyyttä. Tiedotejakelun ja sähköisen mediarekisterin lisäksi meillä on suoria yhteyksiä toimittajiin.

Autamme mielellämme, kun toivot orgaanista medianäkyvyyttä tuotteillesi tai palveluillesi paikallisella, maakunnallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Tavoitamme tiedotuksessamme niin lehdet, radion, television kuin verkkomediat, ja tarjoamme kaikki laadukkaan PR-toimiston palvelut kootusti.

Järjestämme ja emännöimme tarvittaessa korkean profiilin lehdistötilaisuuksia.

Onnistumisprosenttimme asiakkaiden mediatiedotuksessa on yli 90 %, ja autamme mielellämme kaikessa aiheeseen liittyvässä: suunnittelemme ja toteutamme käytännön työn ja seuraamme myös medianäkyvyyden tuloksia.

Olemme viime aikoina saavuttaneet asiakkaillemme näkyvyyttä muun muassa seuraaviin medioihin: Kauppalehti, Taloussanomat, Yle UutisetMTV Uutiset, Hufvudstadsbladet, Ylen Aamu, MTV:n Uutisaamu, Iltalehti, Tekniikka & Talous, Tietoviikko, Talouselämä sekä Helsingin Sanomat.

Tulokset saavutetaan ammattimaisesti kirjoitettujen lehdistötiedotteiden, oikeiden jakelukanavien sekä toimittajien suoran kontaktoimisen kautta. Autamme myös löytämään ja kohdistamaan uutisoitavat aiheet juuri oikeille medioille.

Järjestämme ja koordinoimme puolestasi median yhteydenotot, haastattelupyynnöt, haastatteluiden käytännön järjestelyt sekä pressikuvapyynnöt. Tarjoamme tarvittaessa myös mediasparrausta. Haluamme, että saat yrityksesi medianäkyvyydestäsi kaiken hyödyn irti!

Hoidamme lehdistösuhteesi puolestasi ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi brändi-imagosta ja maineenhallinnasta julkisuudessa – jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi! Autamme myös henkilöbrändin rakentamisessa ja siihen liittyvän medianäkyvyyden saavuttamisessa.

Kun liiketoimintasi on valmistautunut mahdolliseen poikkeustilanteeseen, sellaisesta selvitään yleensä huomattavasti pienemmillä vaurioilla eikä yrityksesi maine kärsi julkisuudessa. On tärkeää laatia kriisiviestintäsuunnitelma ennaltaehkäisevästi siten, että mahdollisen kriisin kohdatessa toimintasuunnitelma on selvä, ja asiat saadaan hoidettua nopeasti ja suoraviivaisesti myös julkisuuden suuntaan. Viestintä on näissä tilanteissa ensiarvoisen tärkeää!

Hyvä valmistautuminen takaa sen, että saat mielenrauhan keskittyä päivittäiseen työhösi. Silloin tiedät, että jopa poikkeusoloihin on olemassa selkeä viestintämalli. Näin liiketoimintasi julkisuuskuva ja maineenhallinta ovat aina turvattuina.

Tarvitsetko uutisellesi kansainvälistä mediahuomiota? Hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi – kirjoitamme lehdistötiedotteen kohdekielellä ja toimitamme sen kohdistetusti suoraan kansainväliseen newswire-mediajakeluun. Jakelu tapahtuu kohdistetusti juuri oikean sektorin toimittajien sekä maantieteellisen intressin mukaisesti.

Olemme saavuttaneet asiakkaillemme mediatärppejä muun muassa muihin Pohjoismaihin sekä Yhdysvaltoihin jopa Yahoo Newsiin saakka. Toimimme myös kansainvälisten asiakkaidemme neuvonantajina suomalaisten lehdistösuhteiden hallinnassa.

Hoidamme puolestasi kotimaisten ja kansainvälisten pressidelegaatioiden vierailujen järjestämisen, koordinoimisen ja tarvittaessa myös emännöimisen – näin liiketoimintasi pääsee loistamaan parrasvaloissa!

Mikä olisikaan parempaa mainosta liiketoiminnallesi kuin journalisti tekemässä haastattelua tuotteistasi tai palveluistasi paikan päällä toimitiloissasi tai vaikkapa ammattimessuilla?

Näkyvyydellä menestykseen

HYVÄ VIESTINTÄ­TOIMISTO SAA LIIKETOIMINTASI LOISTAMAAN.
MITEN VOIMME PALVELLA?

Ota meihin yhteyttä!

Mikään viestintäkysymys ei ole liian pieni tai liian suuri ratkaistavaksi. Ota yhteyttä, jos tarvitset mitä tahansa apua tai tukea yrityksesi viestintäasioihin!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: info@vetter.fi

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisina ja noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Käsittelemme henkilötietojasi yksityisyyttäsi vaarantamatta ja varmistamme aina henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisuuden. Lue lisää tietosuojaselosteestamme!