LAATU AJAA
AINA EDELLE

LUOTA VIESTINTÄSI HYVIIN KÄSIIN

Viestintätoimisto Vetter Communications tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. On tärkeää voida luottaa siihen, että yrityksesi viestintätarpeet ovat hyvissä käsissä ja että ammattilaiset ratkovat puolestasi hankalimmatkin viestintäkysymykset. Silloin voit itse keskittyä olennaisimpaan: yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin sekä omaan osaamiseesi – ydinliiketoimintaasi. Siksi olemme tukenasi!

Toimiva tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta ja hyvää näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa. Autamme sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi oikein kohdistettua medianäkyvyyttä – joko paikallisella, valtakunnallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Tärkein tehtävämme on tehdä yrityksesi kaikesta tekstisisällöstä tehokasta, virheetöntä ja sujuvaa, ja näemme viestinnän luonnollisena osana asiakkaidemme myyntiprosessia.

YRITYSVIESTINTÄ

Asiakastarinat, uutiset, asiantuntija-artikkelit, markkinointimateriaali, blogit, oppaat, kutsut, sähköpostikampanjat tai nettisivujen tekstit – mitä tahansa tarvitsetkaan yrityksesi viestintään!

Löydä kohdeyleisösi ja yrityksesi viestinnän oikea sävy – ja pääset helposti vuorovaikutukseen nykyisten ja tulevien asiakkaidesi kanssa. Toteutamme tarvittavan viestintästrategian ja autamme soveltamaan sitä käytäntöön!

Sosiaalisen median oikeiden kanavien löytäminen ja niiden kohdennettu käyttö ovat tärkeitä, kun halutaan asiakkaiden pääsevän vuorovaikutukseen liiketoimintasi kanssa. Autamme mielellämme mikäli tarvitset käytännön apua sosiaalisen median käyttäjätilien perustamiseen, erilaisten kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tai konkreettisen päivitys- ja sisällöntuotantotyön kanssa.

Kääntäminen on yleensä huomattavasti enemmän kuin ainoastaan sanojen muuntamista kielestä toiseen; kääntäminen vaatii vahvan kielitaidon lisäksi syvää ymmärrystä kohdeyleisöstä ja sen kulttuurista. Kerro meille minkälaisen viestin haluat välittää uusille markkinoille, uusiin kulttuureihin ja eri kielille – me hoidamme loput!

Hyvä sisältö huomataan aina ja meille on kunnia-asia saada tuottaa sellaista puolestasi! Lisäksi autamme jo olemassa olevien tekstien viilauksessa – hoidamme oikoluvun ja kielenhuoltotyöt, jotta teksti on tyyliltään ja kieliasultaan aina sujuvaa ja säteilevää. Huolehdimme siitä, että tekstit ovat kieliopillisesti oikein ja että ne palvelevat tarkoitustaan aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Liikkeenjohdon tarpeisiin kuuluvat monenlaiset viestintätilanteet kuten sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä, sidosryhmäviestintä, julkinen viestintä, mediaviestintä tai kriisiviestintä – kerro miten voimme auttaa sinua menestymään työssäsi paremmin!

MEDIATIEDOTUS

Mediatärppien saamiseksi ammattimaisesti laadittu lehdistötiedote ja sen oikeat jakelukanavat ovat avainasemassa. Järjestämme ja emännöimme myös tarvittaessa korkean profiilin lehdistötilaisuuksia. Autamme mielellämme, kun toivot medianäkyvyyttä yrityksesi tuotteille tai palveluille joko paikallisella, maakunnallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Tiedotteen sähköpostijakelun lisäksi käytössämme on STT:n uutispalvelujakelu, jolla saadaan tiedote toimitettua myös suoraan kotimaisten uutismedioiden varsinaisiin toimitusjärjestelmiin, muun muassa seuraaviin medioihin: HS, Yle, Ilta-Sanomat, Iltalehti, MTV ja Kauppalehti. Tiedote julkaistaan lisäksi Kauppalehden tiedotesivulla sekä www.sttinfo.fi -sivustolla, jolla on kuukausittain liki 200000 lukijaa. Käytässämme on myös muita jakelutapoja, ja jokaisen mediatiedotustyön kohdalla räätälöimme sopivimman ja parhaiten kohdistetun tavan saavuttaa toivottua medianäkyvyyttä. Tiedotejakelupalvelun ja oman mediarekisterimme lisäksi meillä on suoria yhteyksiä niin paikallis-, maakunta- kuin valtakunnan median toimittajiin. Hoidamme puolestasi myös kansainväliset mediatiedotustyöt ja olemme saavuttaneet asiakkaallemme mediatärppejä muun muassa Yhdysvaltoihin niin paikallistasolla kuin aina Yahoo Newsiin saakka.

Järjestämme ja koordinoimme puolestasi median yhteydenotot, haastattelupyynnöt ja haastatteluiden käytännön järjestelyt sekä tarjoamme tarvittaessa mediasparrausta. Haluamme, että saat yrityksesi medianäkyvyydestäsi kaiken hyödyn irti!

Onnistumisprosenttimme asiakkaiden mediatiedotuksessa on yli 90 %, ja autamme mielellämme kaikissa aiheeseen liittyvässä: suunnittelemme ja toteutamme käytännön työn ja myös seuraamme medianäkyvyyden tuloksia.

Olemme viime aikoina saavuttaneet asiakkaillemme näkyvyyttä muun muassa seuraaviin medioihin: Yahoo News, Kauppalehti, Taloussanomat, Yle Uutiset, Markkinointi & Mainonta, Hufvudstadsbladet, Aamu-tv (Yle), Huomenta Suomi (MTV), Iltalehti, Tekniikka & Talous, Tietoviikko sekä Helsingin Sanomien talousosio. Tämä kaikki saavutetaan ammattimaisesti kirjoitettujen lehdistötiedotteiden, oikeiden jakelukanavien sekä toimittajien proaktiivisen kontaktoimisen kautta. Autamme myös löytämään ja kohdistamaan uutisoitavat aiheet juuri oikeille medioille.

Hoidamme puolestasi kotimaisten ja kansainvälisten pressidelegaatioiden vierailujen järjestämisen, koordinoimisen ja tarvittaessa myös emännöimisen – jotta liiketoimintasi pääsee loistamaan parrasvaloissa!

Koordinoimme puolestasi lehdistön haastattelupyynnöt ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi brändi-imagosta – jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi! Autamme myös henkilöbrändin rakentamisessa ja siihen liittyvän medianäkyvyyden saavuttamisessa.

Kun liiketoimintasi on hyvin valmistautunut mahdolliseen poikkeustilanteeseen, sellaisesta selvitään yleensä huomattavasti pienemmillä vaurioilla eikä yrityksesi maine kärsi. On hyvä laatia ammattimaisesti toteutettu kriisiviestintäsuunnitelma ennaltaehkäisevästi siten, että mahdollisen kriisin kohdatessa toimintasuunnitelma on selvä, ja asiat saadaan hoidettua nopeasti ja suoraviivaisesti. Hyvä valmistautuminen takaa sen, että saat mielenrauhan keskittyä päivittäiseen työhösi kun tiedät, että jopa poikkeusoloihin on olemassa selkeä viestintämalli. Näin liiketoimintasi maineenhallinta on turvattu ennaltaehkäisevästi.

NÄKYVYYDELLÄ MENESTYKSEEN

Ota meihin yhteyttä!

Mikään viestintäkysymys ei ole liian pieni tai liian suuri ratkaistavaksi. Ota yhteyttä, jos tarvitset mitä tahansa apua tai tukea yrityksesi viestintäasioihin!

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: info@vetter.fi

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisina ja noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Käsittelemme henkilötietojasi yksityisyyttäsi vaarantamatta ja varmistamme aina henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisuuden. Lue lisää tietosuojaselosteestamme!