LÅT KOMMUNIKATION DRIVA DIN FRAMGÅNG

FÖRETAGSKOMMUNIKATION MED HELHETSSYN

Ingen produkt, innovation eller tjänst blir framgångsrik om inte världen upptäcker den. Vi är här för att hjälpa ditt företag att synas – på rätt sätt. Ditt företags budskap är värt en pålitlig partner för kommunikationen.

Vetter Communications är en kommunikationsbyrå med rötterna i Tammerfors, Finland. Vi erbjuder fullskaliga kommunikationstjänster för företag i alla branscher och bistår våra kunder aktivt även i deras internationella verksamhet. Effektiva, felfria och fulländade kommunikationslösningar är vårt specialområde.

Vi levererar våra tjänster för närvarande på sju olika språk: svenska, engelska, finska, tyska, spanska, franska och italienska.

Våra kunder är verksamma inom många olika affärsområden och geografiska områden. Bland dem finns IT-bolag, teknik- och industriföretag samt aktörer inom luftfart, juridik och kultur.

BUDSKAP SOM BLÄNDAR

Kontakta oss!

Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Kontakta oss, så sätter vi ditt innehåll i arbete!
Du når oss även via e-post: info@vetter.fi

All kommunikation mellan oss och våra kunder är konfidentiell och vi följer EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Vi säkerställer alltid ditt integritetsskydd och en säker hantering av dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy här!

GNISTRANDE SAMARBETE

I samarbete med:
PunaMusta Digital Oy & ThinkFast Oy