Vuosi 2020 on monellakin tapaa ollut vauhdikas vuosi. Uuden oppiminen vie aina eteenpäin ja yhdessä tekemisen merkitys on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Laatuajattelun merkitys on korostunut entisestään. Asiakkaillemme saavutetun valtakunnallisen ja kansainvälisen medianäkyvyyden lisäksi olemme tänä vuonna saavuttaneet työllämme ja upeilla yhteistyöprojekteillamme merkittävän määrän medianäkyvyyttä myös omalle toiminnallemme.

Nyt olemme kiitollisuudella saaneet koota vuoden 2020 parhaat palat yhteen:

Markkinointi & Mainonta: Vetter Communicationsin perustaja Jutta Vetter on viestintätoimistokentän tietoinen oman tiensä kulkija: ”Ilman viestintää ei pysty myymään mitään” – Viestintätoimisto Vetter Communications on kolminkertaistunut myyntinsä koronapandemian aikana. Perustaja Jutta Vetter haluaa haastaa alan vallitsevia käsityksiä.

Markkinointi & Mainonta: It-talo Silverbucket laajentaa Yhdysvaltoihin yhteistyössä Vetter Communicationsin kanssa: ”Viestintätyö ei ole ainoastaan tekstien suunnittelua ja laatimista” – Ohjelmistotalo Silverbucket vie tuotteensa Yhdysvaltain markkinoille yhteistyössä Vetter Communicationsin kanssa.

Tivi: Suomalainen it-talo lähti Jenkkeihin – “ei se helpoin lähestyttävä” – Ohjelmistotalo Silverbucket vie tuotteensa Yhdysvaltain markkinoille yhteistyössä Vetter Communicationsin kanssa.

Yrittäjät: Kansainvälistyminen onnistuu etänäkin – Tamperelainen Silverbucket on edistänyt askelia Yhdysvaltoihin koronakriisin aikana – Kansainvälistymiseen ei riitä pelkkä kielitaito ja harva onnistuu siinä yksin. Tamperelainen ohjelmistotalo Silverbucket ja viestintäalan yritys Vetter Communications hakevat jalansijaa yliopistoyhteistyön kautta.

Yrittäjät / Yrittäjän Podcast: Näin lisäät asiakastyytyväisyyttä korona-aikana – Viestintätoimisto Vetter Communications Oy:n yrittäjä Jutta Vetter keskustelee tuoreessa Yrittäjän podcastin jaksossa asiakastyytyväisyydestä, verkostoitumisesta ja positiivisesta asenteesta korona-aikana.

Väkevä Elämä -podcast: Verkostojen voima – Mistä verkostoitumisessa on kyse, miten niitä rakennetaan, minkälaisia väärinymmärryksiä niihin liittyy ja mitä niistä hyötyy? Muun muassa näihin kysymyksiin sain studioon vieraaksi keskustelemaan Vetter Communications Oy:n perustajan ja toimitusjohtaja Jutta Vetterin.

STT Viestintäpalvelut: STT Info auttaa Vetter Communicationsia, vaikka kristallipallo ei aina kerro totuutta – ”Päätin perustaa yhtiöni, kun ymmärsin, että markkinoilla on kova tarve kokonaisvaltaiselle, on demand -tyyppiselle viestintätoimistolle. Näin syntyi Vetter Communications Oy.” Näin toteaa Jutta Vetter, joka kertoo tässä blogissamme yrityksensä tarinan omalla äänellään.

Pääset tutustumaan saavuttamaamme medianäkyvyyteen yllä olevien linkkien kautta tai kootusti täältä.

Kuvassa Jutta Vetter Väkevä Elämä -podcastin vieraana keskustelemassa Joni Jaakkolan kanssa verkostoitumisen tärkeydestä.