Onko yritykselläsi tiedotettavaa? Haluatko, että asiasta vinkataan medialle?

Autamme mielellämme kaikessa aiheeseen liittyvässä: suunnittelemme ja toteutamme käytännön työn ja seuraamme myös medianäkyvyyden tuloksia. Onnistumisprosenttimme asiakkaidemme mediatiedotuksessa ja uutisten läpimenossa on yli 90 %.

“Suomi on täynnä huippuosaamista ja maailmanluokan tuotekehitystä. Usein silti ajatellaan, että etenkin pienempien yhtiöiden on vaikea saavuttaa tuotteilleen, palveluilleen tai innovaatioilleen toimituksellista näkyvyyttä”, toimitusjohtaja Jutta Vetter kertoo. “Organisaation koko ei kuitenkaan millään tavalla määrittele saavutettavan medianäkyvyyden laajuutta. Tärkeintä on löytää aiheelle oikea uutiskärki ja erottuvuustekijä, ja tätä kautta tiedottaa sekä myös pitchata uutisoitava aihe medialle. Tässä autamme erittäin mielellämme, kaikenkokoisia yrityksiä.”

Tulokset saavutetaan ammattimaisesti kirjoitettujen lehdistötiedotteiden, oikeiden jakelukanavien sekä toimittajien proaktiivisen kontaktoimisen kautta. Autamme löytämään ja kohdistamaan uutisoitavat aiheet juuri oikeille medioille. Rakennamme yrityksellesi uskottavaa brändinäkyvyyttä toimittajien suuntaan – näin he myös tulevaisuudessa tarttuvat helpommin organisaatiosi ajankohtaisiin aiheisiin.

Viime aikoina olemme saavuttaneet toimituksellista medianäkyvyyttä asiakkaillemme muun muassa seuraaviin medioihin: Kauppalehti, Helsingin SanomatTaloussanomat, Yle Uutiset, MTV UutisetTalouselämä, Hufvudstadsbladet, Tekniikka & TalousYlen Aamu, Huomenta Suomi, Iltalehti ja Tietoviikko. Lisäksi eri paikallis- ja maakuntamediat ovat julkaisseet asiakkaidemme uutisia. Juttuja on saatu myös kaupallisille radiokanaville, kuten Radio NovanIskelmän, Radio Cityn sekä Radio Nostalgian taajuuksille.

Saisimmeko auttaa juuri sinun yhtiötäsi – ja saada sen uutisaiheet loistamaan?