Onko liiketoiminnallasi tuote, palvelu tai innovaatio, joka ansaitsisi laajaa medianäkyvyyttä? Haluaisitko, että siitä uutisoitaisiin nettijulkaisussa, lehdessä, televisiossa tai vaikkapa radiossa?

Jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 15-17 välisenä aikana kokeneet asiantuntijamme vastaavat yritysmaailman viestintäteemoihin liittyviin kysymyksiin ja tarjoavat maksutonta konsultaatiota. Tällä viikolla puhutaan lehdistötiedottamisesta ja medianäkyvyyden saavuttamisesta.

Kysy – me vastaamme! Maksuton viestintäkonsultointi palvelee 4.3.2021 kello 15-17 numerossa 045 2062143.

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin. 

Tarjoamme monikielisiä b2b-viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi, espajaksi ja italiaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa käännökset ja lokalisointi, monikielinen sisällöntuotanto, markkinointimateriaali eri markkinoille sekä kansainvälinen lehdistötiedotus. Osallistumme monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidemme kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana heidän myyntiprosessejaan.