Keskikesän juhla on jo pian alkamassa – Vetter Communicationsin tiimi toivottaa iloista juhannusta kaikille!

Viestintätoimistomme alkuvuosi on ollut hieno. Olemme saaneet auttaa asiakkaitamme saavuttamaan suurta näkyvyyttä tuotteilleen ja palveluilleen miltei kaikissa valtakunnan medioissa. Toimituksellinen näkyvyys printtimediassa, televisiossa, radiossa ja digimediassakin on lähes mille tahansa brändille vahva keino erottautua ja näkyä, usein valtavalla levikillä. Olemme myös saaneet vastata eri kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien mediatiedotuksesta.

Lisäksi olemme tehneet ison määrän erilaisia tekstitöitä: sisällöntuotantoa aina asiantuntijablogeista vastuullisuusraportteihin, paljon eri alojen lokalisointi- ja käännöstöitä, laaja-alaista viestinnän kehitystyötä, johdon viestinnän konsultointia sekä kattavia kriisiviestintäsuunnitelmia esimerkiksi teollisuuden turvallisuustarpeisiin.

Olemme saaneet olla mukana viemässä asiakkaitamme viestinnän kautta kohti kansainvälisiä vesiä, ja yhtä lailla olemme auttaneet kansainvälisiä teknologiayhtiöitä saamaan jalansijaa suomenkieliselle markkinalle. Päämäärämme on aina saavuttaa asiakkaillemme menestystä ja etulyöntiasemaa viestinnän keinoin.

Nyt kesälomakausi lähestyy myös meillä: siirrymme kesätauolle juhannuksen jälkeisellä viikolla. Palaamme lomiltamme elokuun alkupuolella, ja täydellä vahvuudella palvelemme jälleen 12.8. alkaen. Kaikki ennalta sovitut työt hoidamme luonnollisesti myös kesän aikana.