Uusin asiakkaamme Aviacus on vuonna 2004 perustettu ilmailualan koulutus- ja konsulttipalveluita tarjoava yritys. 

“Olemme erikoistuneet lentäjien lentometeorologian koulutukseen ja materiaalin tuottamiseen. Koulutuksen ohella toimintaamme kuuluvat turvallisuusperustelut sekä koulutusohjelmien suunnittelu ja toteutus”, yrityksen perustaja ja pääomistaja Joni Hanttu kertoo. 

“Tiukasti säädellyn ilmailualan edustajana arvostan tarkkaa ja tinkimättömän laadukasta viestintää, aina terminologian oikeellisuudesta lähtien”, Hanttu summaa yhteistyötä. “Lentokoulutus on ala, joka toimii yhteiseurooppalaisten ilmailumääräysten puitteissa. Siksi vaadimme viestintäkumppaniltamme kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin raudanlujaa osaamista ja tiedän, että Vetter Communications pystyy tämän meille luotettavasti tarjoamaan.”

Hanttu on on lentänyt vuodesta 1993 saakka. Hän on toiminut päätoimisena liikennelentäjänä vuodesta 2003 lähtien ja toiminut ilmailualan kouluttajana yli 20 vuoden ajan. Hänellä on erittäin laaja kokemus ilmailun eri liikennelajeista kattaen kotimaan syöttöliikenteen, Euroopan sisäiset lennot sekä mannertenväliset lennot kapea- ja laajarunkokalustolla.

Aviacus Oy:n asiakkaita ovat lentoyhtiöt, lentokoulut, Puolustusvoimat sekä muut valtiolliset toimijat.