Lämmin auringonpilkahdus Vetter Communicationsin toimistolta!

Näin lomakauden lähestyessä haluaisimme muistuttaa siitä, että nyt voi olla hyvä aika miettiä tulevien kesäkuukausien viestintätarpeita. Lisäksi – vaikka ajatus tuntuisikin kaukaiselta – myös syksyn kiireitä kalenterissasi voidaan keventää valmistelemalla viestintätöitä etupainotteisesti.

Oli kyse vaikkapa kehitteillä olevien lanseerauksien markkinointimateriaalista, myyntimateriaalin kääntämisestä messumatkoille tai nettisivu-uudistuksen erikielisistä tekstimateriaaleista, autamme mielellämme!

Teemme myös paljon säännöllistä sisällöntuottamista, usein asiakasyritystemme inhouse-viestintäosaston lisäkäsiparina – myös lähes valmiiden tekstien oikolukuapuna. Haluamme auttaa juuri sinulle sopivimmalla tavalla!

Ja lopuksi suuntaamme katseet tulevaan hellekesään: toimistomme väki siirtyy lomatauolle juhannuksen jälkeisellä viikolla. Ennalta sovitut asiakastyöt hoidamme luonnollisesti myös kesällä, mutta otathan mahdollisimman pian yhteyttä, mikäli mielessäsi on viestintätöitä hoidettavaksemme vielä ennen loma-aikaa.

Ja mikäli haluat lukea ajatuksiamme siitä, miksi sanasta sanaan kääntäminen harvoin toimii liikemaailman teksteissä tai millä tavoin olemme saavuttaneet asiakkaidemme uutisille toimituksellista medianäkyvyyttä, voit selailla myös muita tekstejä Ajankohtaista-palstallamme. Kerromme täällä myös siitä, mitkä asiat sytyttävät meitä työssämme – joka päivä. Mukavia lukuhetkiä!