Viime aikoina meiltä on useamman kerran kysytty, miten määrittelemme tarjoamamme kokonaisvaltaiset viestintäpalvelut. Kysymys on hyvä. 

Kokonaisvaltaiset viestintäpalvelut tarkoittavat meillä sitä, että tarjoamamme ratkaisu – ja ennen kaikkea konkreettinen tekeminen – löytyy yhden luukun palveluperiaatteella. 

Enää ei siis tarvitse tilata käännöstöitä käännöstoimistolta, markkinointitekstejä markkinointitoimistolta, oikolukutyötä kielenhuoltajalta ja lehdistötiedotusta PR-toimistolta – ja joka kerta briiffata samoja asioita uusille tekijöille. Toteutamme nimittäin kaikki tarvittavat viestintätyöt keskitetysti.

Sen lisäksi, että yritysviestinnän sävy pysyy näin johdonmukaisena, autamme asiakkaitamme aikaa ja kustannuksia säästävällä synergialla. Resursseja säästyy, kun substanssiosaaminen ja liiketoimintaymmärrys saadaan keskitettyä myös viestinnän saralla. Meille tekstit eivät ole pelkästään irrallisia lauseita, vaan ne ovat aina olennainen osa asiakkaamme liiketoimintaa.

Toisaalta kokonaisvaltaisuus ei tarkoita sitä, ettemmekö olisi käytettävissä myös yksittäisiin projekteihin. Olemme auttamassa juuri siellä, missä meitä viestinnän kentällä tarvitaan.

Kerro meille, miten voisimme auttaa juuri sinua!