Myös viestintätoimiston on jatkuvasti kehitettävä omaa brändi-ilmettään ja markkinoinnillista näkyvyyttään. Sitä varten kysyimme hiljattain muutamalta asiakkaaltamme näkemystä siitä, millaisena palveluntarjoajana Vetter Communications näyttäytyy heidän silmissään. Saimme paljon arvokasta palautetta ja monia sydäntä lämmittäviä kommentteja, ja yksi niistä oli seuraavanlainen:

“Ajan hermoilla oleva dynaaminen ja proaktiivinen kv-tason toimija matalalla organisaatiolla. Lämmin sydän keskellä. Asiakas ihmisenä. Mutta toimintoja kuin Sveitsin armeijan linkkarissa!”

Tämä johdon asiantuntijapalveluja tarjoavan asiakkaamme antama hieno palaute kiteytti kaiken sen, mitä myös toivomme olevamme. Meidän tehtävä ei ole olla se liukuhihnalla viestintää tuottava kasvoton toimija, vaan haluamme aidosti paneutua jokaiseen projektiin sen vaatimalla tarkkuudella ja intohimolla. Haluamme tehdä kaiken tämän vähintäänkin yhtä suurella ammattitaidolla kuin meitä suuremmat viestintäyhtiöt – ja lisäksi toivottavasti jopa enemmällä pieteteetillä. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme dialogin ja yhteistyön kautta, sillä vain sen ansiosta kaikista kirkkaimpia tuloksia voidaan saavuttaa. Tehtävämme on auttaa yritysasiakkaitamme menestymään viestinnän keinoin – tekemään heidän osaamistaan aiempaa näkyvämmäksi ja uskottavammaksi, ja sitä kautta auttaa heitä saavuttamaan tuloksellisempaa liiketoimintaa.

Ja kyllä. Kv-tason toimija. Tämän allekirjoitamme. Olemme aidosti kansainvälisiä: palveluvalikoimassamme on yli kymmenen kieltä, ja suomen lisäksi käytämme näistä etenkin englantia, ruotsia ja saksaa asiakasprojekteissamme lähes päivittäin. Emme ole käännöstoimisto, vaan monikielinen ja kansainvälisesti orientoitunut viestintätoimisto, joka tarjoaa kaikki yritysmaailman viestintätarpeet yhden luukun palveluperiaatteella. Toimistomme sijaitsee Suomessa, mutta asiakkaitamme, tiimiläisiämme ja projektejamme on monella puolella maailmaa. Olemme viestinnän saralla myös auttaneet lukuisia kansainvälisiä yhtiöitä etabloitumaan Suomen markkinoille. Mediatiedotustöitä teemme paitsi kotimaan lehdistön suuntaan tarvittaessa myös kansainvälisellä mediajakelulla.

Palveluvalikoimamme on laaja. Se kattaa kaiken sen mitä liikemaailman viestinnässä tarvitaan: aina oikolukutöistä vaativien asiantuntija-artikkeleiden sisällöntuotantoon, käännöstöistä kriisiviestintään, some-markkinoinnista ylimmän johdon konsultointiin sekä työnantajamielikuvaa vahvistavasta viestintämateriaalista laajoihin lehdistötiedotusvastuisiin. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai liian suuri.

Otamme täten kiitollisuudella vastaan saamamme hienon palautteen. Lämmin sydän keskellä. Ja monitoiminnallisena tekijänä haluamme myös jatkossa aina olla valmiina tarttumaan asiakkaidemme viestintätarpeisiin luottokumppanina – terävänä kuin Sveitsin armeijan linkkari!