Vetter Communicationsilla on jälleen syyskuussa ilo saada olla työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyxin järjestämän WFM Day -tilaisuuden virallisena yhteistyökumppanina Suomessa. Kansainvälinen tapahtuma pidetään Helsingin ydinkeskustan lisäksi Las Vegasissa, Tukholmassa, Lontoossa, Oslossa, Amsterdamissa, Berliinissä ja Kööpenhaminassa.

WFM Dayn tämän vuoden teemana on The Big Shift, ja se pureutuu siihen, mitä yritysten tulisi tehdä juuri nyt pitääkseen kiinni parhaista osaajistaan ja houkutellakseen lisää osaavaa työvoimaa. Tapahtuma kerää yhteen kovimmat työvoimanhallinnan ammattilaiset ja inspiroivimmat puhujat. Muina yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa Integrata, Azets sekä ConnectMyApps.

Yhtiömme oli WFM Day -tapahtuman yhteistyökumppanina myös silloin, kun se edellisen kerran järjestettiin Helsingissä ennen koronapandemiaa. Silloin tunnelmallisen säkenöivä iltapäivä piti sisällään iloista puheensorinaa ja verkostoitumista, inspiroivia puheenvuoroja, alan tuoreimpia trendejä sekä tyylikkään cocktail-illallisen.

Vetter Communications tuottaa Suomen Quinyxille viestintäpalveluja muun muassa käännös- ja lokalisointitöiden, copywritingin sekä laajasti myös PR:n ja lehdistötiedottamisen saralla.

Ruotsista lähtöisin oleva Quinyx myy SaaS-pohjaista työvoimanhallintajärjestelmää. Yhtiöllä on yli 900 asiakasyritystä ja sen ohjelmistoa käytetään globaalisti. Quinyxillä on toimipisteitä Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Ruotsissa, Saksassa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa.