Koivuntuoksuinen keskikesän juhla on alkamassa – koko Vetter Communicationsin tiimi toivottaa rentoa ja iloista juhannusta!

Viestintätoimistomme alkuvuosi on ollut mukavan vauhdikas. Olemme eri projekteissa saaneet auttaa asiakkaitamme toimituksellisen medianäkyvyyden saamisessa, sisällöntuottamisessa suomeksi ja monikielisesti, jo olemassa olevien tekstien stilisoimisessa sekä viestinnän yleisessä kehittämisessä. Päämäärämme on saavuttaa asiakkaillemme menestystä ja etulyöntiasemaa viestinnän keinoin. Yhtä lailla käännös- ja lokalisointityöt kuuluvat työarkeemme, ja autamme kaikissa kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa.

Otathan siis jatkossakin rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat mitä tahansa apua viestinnän ja brändinäkyvyyden saralla – autamme mielellämme!

Nyt kesälomakausi lähestyy myös meillä: siirrymme kesätauolle juhannuksen jälkeisellä viikolla. Palaamme lomiltamme elokuun alkupuolella, ja täydellä vahvuudella palvelemme jälleen 14.8. alkaen. Kaikki jatkuvat ja ennalta sovitut työt hoidamme luonnollisesti myös kesän aikana.

Aurinkoista kesää!