Kevätaurinko pilkahtelee jo sisään ikkunanraosta. Toivottavasti se tuo juuri sinulle lämpöä ja energiaa!

Vuosi 2021 on meillä alkanut vauhdikkaasti ja olemme siitä aidosti kiitollisia. On ilo saada viestinnän keinoin olla mukana edistämässä asiakkaidemme myyntiä, näkyvyyttä ja menestystä.

Autamme päivittäin asiakaitamme monenlaisten viestintätöiden kanssa ja olemme tänäkin vuonna jo tuottaneet paljon markkinointitekstejä kuten asiakastarinoita, uutisartikkeleita ja asiantuntijablogeja. Lisäksi olemme tehneet käännöksiä, lokalisointitöitä ja kielenhuoltoa sekä osallistuneet viestinnän suunnitteluun.

Panostamme tänä vuonna palveluvalikoimamme laajentamiseen, ja yhtenä merkittävänä osana on lehdistötiedotuspalveluidemme oheen tulossa tehokkaita ja tarkkaan valikoituja mediaseurantaratkaisuja niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin uutiskentälle. Olemme myös kehittäneet mediatiedotukseen uudenlaisen PR Magic -kiertokonseptin – lue lisää!

Toivomme myös jatkossa saavamme toimia juuri sinun organisaatiosi kokonaisvaltaisena viestintäkumppanina. Jos sinulla on ajatuksia siitä, kuinka voisimme palvella sinua jatkossa entistä paremmin, otamme lämmöllä kaikki kehitysideat vastaan!