Mitkä ovat ohjelmistoalan markkinointiviestinnän tunnusomaiset piirteet? Miten saadaan vietyä suomalainen it-osaaminen kansainvälisille markkinoille? Miten menestyneet SaaS-palvelut ovat viestinnän keinoin saavuttaneet merkittävää kilpailuetua? Millä tavoin ohjelmistotalon viestintä saadaan valjastettua teknisestä insinöörijargonista tehokkaaksi myynniksi?

Jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 15-17 välisenä aikana kokeneet asiantuntijamme vastaavat yritysmaailman viestintäteemoihin liittyviin kysymyksiin ja tarjoavat maksutonta konsultaatiota. Tällä viikolla puhutaan it-yrityksen markkinointiviestinnästä.

Kysy – me vastaamme! Maksuton viestintäkonsultointi palvelee 3.6.2021 kello 15-17 numerossa 045 2062143.

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin.

Tarjoamme monikielisiä b2b-viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi, espajaksi ja italiaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa käännökset ja lokalisointi, monikielinen sisällöntuotanto, markkinointimateriaali eri markkinoille sekä kansainvälinen lehdistötiedotus. Osallistumme monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidemme kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana heidän myyntiprosessejaan.