Viestintätoimistomme tiimi on tänä vuonna jälleen kasvanut entisestään, ja panostamme edelleen vahvasti valikoimamme tasaiseen kehittämiseen. On ilo saada viestinnän keinoin olla mukana edistämässä asiakkaidemme menestystä ja aidosti olla läsnä kaikissa viestintätarpeissa, oli kyse pienestä tekstityöstä tai hankalimmankin viestintäsolmun ratkomisesta.

Autamme myös mielellämme toimituksellisen medianäkyvyyden saavuttamiseen liittyvissä asioissa, sillä se on erinomainen tapa saada tuotteelle, innovaatiolle, palvelulle tai kokonaiselle brändille julkisuutta!

Nyt kesälomakausi lähestyy myös meidän toimistollamme, ja siirrymme kesätauolle juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kaikki ennalta sovitut asiakastyöt hoidamme luonnollisesti myös kesällä. Mikäli sinulla on mielessäsi kiireisiä viestintätöitä, joihin toivot viestintäasiantuntijoidemme apua vielä ennen loma-aikaa, otathan yhteyttä mahdollisimman pian – autamme mielellämme! Toimistomme palvelee normaalisti jälleen elokuun alkupuolelta alkaen.

Aurinkoista kesää!