Kriisiviestintäsuunnitelma on yritykselle yhtä tärkeä kuin hyvä vakuutus – ja myös se pitää laatia ennakkoon, ennen kuin sitä mahdollisesti tarvitsisi. Kuinka sinun organisaatiossasi on tunnistettu liiketoimintaan kohdistuvat riskitekijät? Miten tilanteisiin on varauduttu viestinnällisesti? Onko tiedossa, kuka sanoo, mitä sanoo, ja missä sanoo? Miten kriisitilanteesta tiedotetaan julkisuuteen hallitusti?

Jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 15-17 välisenä aikana kokeneet asiantuntijamme vastaavat yritysmaailman viestintäteemoihin liittyviin kysymyksiin ja tarjoavat maksutonta konsultaatiota. Tällä viikolla puhutaan kriisiviestinnästä.

Kysy – me vastaamme! Maksuton viestintäkonsultointi palvelee 6.5.2021 kello 15-17 numerossa 045 2062143.

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin. 

Tarjoamme monikielisiä b2b-viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi, espajaksi ja italiaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa käännökset ja lokalisointi, monikielinen sisällöntuotanto, markkinointimateriaali eri markkinoille sekä kansainvälinen lehdistötiedotus. Osallistumme monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidemme kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana heidän myyntiprosessejaan.